Tip og tricks

Samlelån

Samlelån er et begreb, du skal kende til, hvis du har flere lån – eller har i tankerne at optage flere lån. Du kan få tilbudt et samlelån hos mange banker og låneselskaber, hvilket er forbundet med en række attraktive fordele. Disse fordele vil vi selvfølgelig fortælle dig om, så du kan finde ud af, om det er noget for dig.

Samlelån – Saml din lån i ét lån

Samlelån er et velkendt udtryk, som mere eller mindre beskriver sig selv. Det

Continue Reading

Ls mere

Spar penge på madbudgettet

Kender I det med at det kan være svært at få madbudgettet til at slå til?

Når du som familie skal købe mad til hele børneflokken, kommer man tit til at lave en stor fejl – at handle ind næsten dagligt. Her kan du få gode råd til, hvordan du slipper for at stå at grille røde pølser på gasgrillen, når månedslønnen er ved at slippe op.

Slip for dumme impulskøb

Når du handler ofte, så kommer du tit til at lave

Continue Reading

Ls mere

Find en billig smartphone

Drømmer du, ligesom mange andre, om at få fingrene i den nye iPhone?

Her på rentablelaan.dk kan du låne penge til at købe netop den mobiltelefon, som du går og drømmer allermest om

Det rigtige mobilabonnement

Der kommer jævnligt nye smartphones på markedet og det kan være enormt svært at finde frem til, hvor man kan finde den billigste, og hvilket abonnement, som passer bedst til en. Skal man have meget data? Skal man have Fri tale?

Tjekliste til, hvad man skal undersøge:

Hvor meget

Continue Reading

Ls mere

Nem finansiering af grøn energi

Alle taler om bæredygtighed, vi skal have et langt større fokus på vores miljø, men for nogle er det mere end blot et samtaleemne, de gør noget.

I dag er det faktisk ganske let at gøre husholdningen mere bæredygtig og grøn; nogle gange kræver det kun nogle mindre investeringer.

Nem finansiering af grøn energi

Hvad enten du drømmer om solceller, skift af varmepumpe, jordvarme eller andre tiltag som gør din hustand mere bæredygtig og grøn, så er det muligt at gøre dette med

Continue Reading

Ls mere

Køb mere på udsalg

Januarudsalget er allerede i fuld gang, og vi danskere er jo ellevilde med at købe på udsalg; vi går aldrig af vejen for en god handel.

Ofte kan vi dog komme ud for at der ikke lige er penge på kontoen til at gøre den supergode handel, som vi nu er stødt på i løbet af et udsalg; skal vi vente eller skal vi finde en løsning?

Udsalg hele året

Vores opfattelse er, at det efterhånden er udsalgssæson hele året; hvilket vi er ret sikker

Continue Reading

Ls mere

Lån til din drømmerejse

Når kulden sætter ind, går rigtig mange danskere og drømmer om at rejse mod varmere himmelstrøg, det behøver ikke være noget der skal udskydes til sommer eller til du har sparet penge nok sammen til rejsen.

Lån til din drømmerejse

Ved hjælp af et kviklån har du mulighed for at låne pengene til din drømmerejse; er du flov over at gå i banken og fortælle at du rent faktisk drømmer om at ligge på en strandstol med en kold drink i hånden

Continue Reading

Ls mere

Hvad er et forbrugslån?

Nogle stiller sig selv spørgsmålet – hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån, kviklån, hurtig-lån – kært barn har mange navne.

Ønsker du at låne penge til forbrug – rejse, elektronik, hi-fi el.lign, så er et forbrugslån fra vores leverandører noget for dig.

Et forbrugslån, kan dette beskrives, som du bruger på forbrug – dvs. almindelige hverdags ting. Forbrugslån kan ansøges på internettet eller via mobil – nogle kreditorer giver dig et lynhurtigt svar og mange sætter pengene ind på din konto indenfor bare

Continue Reading

Ls mere

Hvad er et kviklån?

Nogle spørger sig selv – hvad er et kviklån?

Et kviklån kan beskrives, som et lån som kan bevilges meget hurtigt står på din konto – uden at stille sikkerhed. Mange kviklån kan ansøges via internettet eller mobil, hvorefter man kan have svar fra kreditor indenfor ganske kort tid. I visse tilfælde kan du have pengene på din konto indenfor 15 min!

Hvorfor så tage et kviklån?

Du skal tage et kviklån hvis, du vil indfri dine drømme med det samme. Står du

Continue Reading

Ls mere