Spar penge på madbudgettet

torsdag, juni 30th, 2016 | Tip og tricks.

Kender I det med at det kan være svært at få madbudgettet til at slå til?

Når du som familie skal købe mad til hele børneflokken, kommer man tit til at lave en stor fejl – at handle ind næsten dagligt. Her kan du få gode råd til, hvordan du slipper for at stå at grille røde pølser på gasgrillen, når månedslønnen er ved at slippe op.

Slip for dumme impulskøb

Når du handler ofte, så kommer du tit til at lave nogle dumme impulskøb. Når man som forbruger går rundt i supermarkedet, så har butikkerne helt sikkert en mening med placerer varerne, hvor de nu engang står.

Ved at købe stort ind en gang ugentligt, så undgår du nemt det dyre og vanedannende impluskøb – endda flere gange ugentligt. Det kan spare dig for enormt mange penge.

Mere tid til familien

Ved at planlægge din madplan en uge frem, så får du mere overskud i hverdagen. Du får mere tid til din familie, men samtidig, så slipper du også for at skulle handle i stressende “ulvetimer” med flere skrigende “Føtex-børn” om benene.

Bestil en måltidskasse

Ønsker I helt at slippe for indkøb, så er en måltidskasse et glimrende alternativ. Det er nemt, enkelt og super enkelt. Du bestiller en måltidskasse, som passer til jeres behov – familiemad, fiskekasse, eksotisk mad eller en økologisk måltidskasse.

En gang om ugen får du maden leveret til din dør – alt du skal gøre er at tilberede maden, som for det meste kun tager mellem 10-25 minutter.

Lettere kan det vist ikke være!

Lånetyper i Danmark

Der findes mange forskellige lånetyper i Danmark. Kviklån, forbrugslån, kassekredit, minilån, sms-lån osv.

Få et indblik i de forskelllige lånetyper, ved at sætte dig ind i vores gennemarbejdede låneguide.

Find dit næste lån hos Rentablelaan.dk

  • God oversigt over forskellige lånemuligheder
  • Stort udvalg af kviklån, forbrugslån og SMSlån
  • Optimere din økonomi
  • Sådan tackler du dit næste lån