Nem finansiering af grøn energi

torsdag, januar 8th, 2015 | Tip og tricks.

Alle taler om bæredygtighed, vi skal have et langt større fokus på vores miljø, men for nogle er det mere end blot et samtaleemne, de gør noget.

I dag er det faktisk ganske let at gøre husholdningen mere bæredygtig og grøn; nogle gange kræver det kun nogle mindre investeringer.

Nem finansiering af grøn energi

Hvad enten du drømmer om solceller, skift af varmepumpe, jordvarme eller andre tiltag som gør din hustand mere bæredygtig og grøn, så er det muligt at gøre dette med et kviklån.

Processen behøver ikke være lang, og det gode ved investeringer i grøn energi eller energiforbedringer er, at din investering kommer mange gange igen over de kommende mange år.

Står du eksempelvis og er ved at sælge dit hus, kan energiforbedringer gøre dit hus mere salgsvenligt, og dermed sikrer at du får solgt hurtigt og smertefrit.

Energimærkningen har betydning

Den energimærkning dit hus har, vil have betydning i forbindelse med et salg, jo flottere energimærkning desto lettere salg, men også i din hverdag har det betydning.

Du kan spare på de månedlige omkostninger til energi, ved at have foretaget energiforbedringer, eksempelvis ekstra isolering eller bedre udnyttelse af varmen i huset.

Når du påtænker et kviklån til nem finansiering af grøn energi, så skal du være opmærksom på tilbagebetalingstiden, så du den vej igennem kan sikre dig at den investering du foretager dig, rent faktisk er rentabel og dermed også er tilbagebetalt via besparelser på din energiregning.

Få et tilbud på hvad dine energiforbedringer vil koste, start en låneansøgning op og udfyld med de relevante data, dette gøres enkelt og let fra din computer, og du vil have svar indenfor kort tid; dermed kan du sætte dit eget lille energiprojekt i gang og snart være mere grøn og bæredygtig.

Lånetyper i Danmark

Der findes mange forskellige lånetyper i Danmark. Kviklån, forbrugslån, kassekredit, minilån, sms-lån osv.

Få et indblik i de forskelllige lånetyper, ved at sætte dig ind i vores gennemarbejdede låneguide.

Find dit næste lån hos Rentablelaan.dk

  • God oversigt over forskellige lånemuligheder
  • Stort udvalg af kviklån, forbrugslån og SMSlån
  • Optimere din økonomi
  • Sådan tackler du dit næste lån