Lån til din drømmerejse

mandag, december 8th, 2014 | Tip og tricks.

Når kulden sætter ind, går rigtig mange danskere og drømmer om at rejse mod varmere himmelstrøg, det behøver ikke være noget der skal udskydes til sommer eller til du har sparet penge nok sammen til rejsen.

Lån til din drømmerejse

Ved hjælp af et kviklån har du mulighed for at låne pengene til din drømmerejse; er du flov over at gå i banken og fortælle at du rent faktisk drømmer om at ligge på en strandstol med en kold drink i hånden og nyde livet i 7-14 dage; få tanket batterierne op, så du atter er klar til at komme hjem og atter tage fat på hverdagens trummerum; så er kviklånet den nemme og hurtige løsning.

Ikke langt fra tanke til handling

Udfyld låneansøgningen online, benyt NEMID, få svar fra låneudbyder – så mangler du kun at tage fri fra arbejde, og vupti, førend du ved af det, så er din drøm ved at blive opfyldt.

Hvis du skulle tage et lån til din drømmerejse, hvor skulle turen så gå hen? Har du et drømmerejsemål?

Skiundertøj eller bikini?

Hvad enten du er til ture ned af pisterne i skiundertøj eller om du er til afslapning ved poolen i bikini, så kan du hurtigt få drømmen opfyldt; det handler om at gribe nu’et og gå efter drømmen.

Du kan let låne til rejsen, der er ikke de store spørgsmål, du skal dog selv sørge for at pakke kufferten og spørge om fri til rejsen, men ellers er din opgave blot at nyde din drømmerejse, og når du kommer hjem, må du da også gerne sende os et billede fra din drømmerejse. Vi elsker at kunne få drømme til at gå i opfyldelse.

“At rejse er at leve” sagde H.C. Andersen så smukt; dette mantra er stadig gældende i 2014, og bestemt også når vi vender kalenderen og der står 2015.

Lånetyper i Danmark

Der findes mange forskellige lånetyper i Danmark. Kviklån, forbrugslån, kassekredit, minilån, sms-lån osv.

Få et indblik i de forskelllige lånetyper, ved at sætte dig ind i vores gennemarbejdede låneguide.

Find dit næste lån hos Rentablelaan.dk

  • God oversigt over forskellige lånemuligheder
  • Stort udvalg af kviklån, forbrugslån og SMSlån
  • Optimere din økonomi
  • Sådan tackler du dit næste lån