Julen finansieres med kviklån

mandag, december 8th, 2014 | Nyt om lånemarkedet, Presse.

Tendenserne er tydelige; julen finansieres med kviklån, igen i år fristes man til at sige. Vi danskere gør alt hvad vi kan for at leve op til de mediebestemte julestandarder, netop derfor har kviklån stor glæde af højtiden.

De nyeste tal fra rentablelaan.dk viser at der i den første uge af december er sket en voldsom stigning i søgningen efter kviklån, en stigning på hele 35% taler sit tydelige sprog.

Julen finansieres med kviklån

Med en stigning i søgning efter kviklån på over 100% fra starten af november til starten af december, viser at vi ikke holder os tilbage med at lade julen være lånefinansieret.

Kviklån har en utrolig stor søgning, og alle samfundslag drager nytte og fordel af mulighederne, som der ligger i denne type lån; muligheden for at give netop de gaver, som gør andre glade, betyder så meget for mange, at de sætter sig til computeren og googler efter de bedste og billigste kviklån.

Enklere adgang til kviklån

En mere enkel proces som låntager, gør at adgangen til kviklån er blevet meget enklere; brugen af eksempelvis NEMID, gør at det som forbruger går hurtigt, og er yderst simpelt.

Den forenklede proces, kan helt sikkert også have en effekt på resten af december måned, hvor tendenserne som tidligere nævnt peger i retning af øget søgning efter kviklån.

“Vi kan se at flere af vores besøgende tager kviklån; fra november til december er antallet af lån steget med 29%” udtaler Kenny Lyskjær fra rentablelaan.dk.

Når julen skal finansieres, skal det gå stærkt

“Når vi dykker ned i tallene, kan vi tydeligt se, at de kviklån, som benytter forenklede processer får flere kunder fra os” udtaler Kenny Lyskjær og fortsætter: “de forenklede processer forventer vi vil få stor betydning i fremtiden”.

Når juletravlheden rigtig sætter ind, så skal tingene gå hurtigt, og det skal være let og enkelt, derfor peger pilen mod kviklån, som benytter NEMID og som gør det let og enkelt for låntager. Går alt dette op i en højere enhed, så fortsætter julen med at blive finansieret af kviklån.

 

Lånetyper i Danmark

Der findes mange forskellige lånetyper i Danmark. Kviklån, forbrugslån, kassekredit, minilån, sms-lån osv.

Få et indblik i de forskelllige lånetyper, ved at sætte dig ind i vores gennemarbejdede låneguide.

Find dit næste lån hos Rentablelaan.dk

  • God oversigt over forskellige lånemuligheder
  • Stort udvalg af kviklån, forbrugslån og SMSlån
  • Optimere din økonomi
  • Sådan tackler du dit næste lån