DIEIR Privat Finans

mandag, maj 23rd, 2016 | Nyt om lånemarkedet.

Regner du med at skulle låne penge inden for de næste 30 dage? Så kan du i dag få et gratis lånebevis til kviklån. Læs her hvordan.

Mange danskere vælger at låne penge, når drømme skal finansieres, eller budgettet ikke helt rækker. Det er en nem og hurtig løsning, der ikke overraskende har vundet indpas blandt både yngre og ældre forbrugere. Særligt i sommermånederne lånes penge til rejser og hjemlige fornøjelser, så der er noget at snakke om, når børnene vender tilbage til skolebænken og forældrene til arbejdet.

Lån penge igennem DIEIR Privat Finans og udlev alle dine planer og drømme.

Find ud af, hvad du kan låne

Venter du stadig på det helt rigtige tilbud på drømmerejsen, eller vil du være sikker på at have råd til brylluppet, før du falder på knæ for kæresten? Så kan du med fordel overveje at ansøge om et lånebevis til kviklån. Denne service tilbyder blandt andre DIEIR Privat Finans, der også oplever stigende interesse for lånebevis til kviklån. Med et lånebevis får du en god idé om, hvad du kan låne, og du kan hurtigt aktivere kviklånet, når behovet opstår.

Sådan får du dit lånebevis

Vil du gerne ansøge om et lånebevis til kviklån, skal du først og fremmest beslutte, hvilken lånevirksomhed, du gerne vil låne penge hos. Herefter kan du typisk ansøge om dit lånebevis direkte på virksomhedens hjemmeside.

Hos DIEIR Privat Finans foregår det ved, at du udfylder dine oplysninger i en formular. Du vil blandt andet blive bedt om at angive beskæftigelsesforhold, årsindtægt og bankoplysninger. Når du har sendt din ansøgning online, vil du blive kontaktet af en medarbejder, som kan rådgive dig om forskellige lånetyper og den ønskede størrelse på dit lånebevis.

Når du vil aktivere dit kviklån

Et lånebevis er normalt gyldigt i 30 dage, og det koster ikke noget, før du vælger at aktivere lånet. Når du er klar til at aktivere dit kviklån, foretages den endelig kreditvurdering, og er der ikke sket væsentlige ændringer i din økonomi, vil du blive godkendt til lånet og straks få pengene ind på din bankkonto.

Du kan ofte selv bestemme lånets løbetid, og lånevirksomheder spørger sjældent ind til, hvad du planlægger at bruge pengene på. Ifølge forbrugerne har dette i den grad været medvirkende til at gøre kviklån til et populært alternativ til traditionelle forbrugslån. Går du i banken for at låne penge, er det ofte en længere proces, og når du kan få den samme service online, er det næppe nogen overraskelse, at danskerne i højere grad tyer til kviklån – og nu også lånebevis.

Lånetyper i Danmark

Der findes mange forskellige lånetyper i Danmark. Kviklån, forbrugslån, kassekredit, minilån, sms-lån osv.

Få et indblik i de forskelllige lånetyper, ved at sætte dig ind i vores gennemarbejdede låneguide.

Find dit næste lån hos Rentablelaan.dk

  • God oversigt over forskellige lånemuligheder
  • Stort udvalg af kviklån, forbrugslån og SMSlån
  • Optimere din økonomi
  • Sådan tackler du dit næste lån