Bliv økonomisk sikret

torsdag, juni 30th, 2016 | Uncategorized.

Sikre dig selv og din familie, så du undgår at skulle tage forbrugslån, hvis du mister jobbet.

Mange tænker ikke over at sikre sig økonomisk når det går godt – men det er netop her, at man skal tænke på de situationer, hvor det ikke går godt.

Økonomisk sikret

Har du en høj løn eller har du en virksomhed, som tjener styrtenes med penge? Så er det netop i sådanne i situation, at du skal tænke på din økonomi, hvis du fx mister jobbet, bliver syg eller bliver handicappet.

Sikre dig og din familie

Har du en familie, så er det vigtigt at tænke på dem – ikke bare dig selv. Hvem skal betale regningerne, hvis du mister jobbet med den gode løn? Hvad skal du leve af, hvis du ikke kan få et job efterfølgende?

Disse ting, er bestemt nogle af de ting, som taler for at du skal melde dig i en a-kasse og sikre dig selv og din familie.

Meld dig i en a-kasse

Det kan være svært at finde den a-kasse, som passer bedst til dine behov. Nogle a-kasser varetager interesser for fx selvstændige, mens andre appellerer mere bredt. Har du behov for at få en oversigt over billige a-kasser, så du lettere kan finde den rigtige a-kasse for dig, så kan du finde hjælp på dedanskeakasser.dk.

Lånetyper i Danmark

Der findes mange forskellige lånetyper i Danmark. Kviklån, forbrugslån, kassekredit, minilån, sms-lån osv.

Få et indblik i de forskelllige lånetyper, ved at sætte dig ind i vores gennemarbejdede låneguide.

Find dit næste lån hos Rentablelaan.dk

  • God oversigt over forskellige lånemuligheder
  • Stort udvalg af kviklån, forbrugslån og SMSlån
  • Optimere din økonomi
  • Sådan tackler du dit næste lån